Lieve Woorden

Angela & Jody

Jaentien van Dé Energieke Trouwfotograaf was aanwezig op onze (kleine) bruiloft op 6 juli 2020. Zelf fotografeer ik ook en ben behoorlijk kritisch als anderen foto's van mij maken. Ik vond het dan ook super lastig om een fotograaf te zoeken die onze dag ging vastleggen. Per toeval kwam ik in contact met Jaentien en het klikte goed. En ben ook heel blij juist zij onze fotograaf is geweest. Ze is een hele fijne fotograaf, relaxed, komt met leuke ideeën en we voelde ons op ons gemak. En dat is zo belangrijk, je laat toch iemand heel dichtbij komen op een heel bijzonder moment in je leven. Ze heeft echt de leukste en mooiste momenten weten vast te leggen en we zijn heel blij met onze foto's! Vooral de fotoshoot verliep superfijn!

Vanwege alle maatregelen hebben we volgend jaar het tweede deel van onze bruiloft en we kijken er naar uit om Jaentien er weer bij te hebben als fotograaf!

Jaentien, super bedankt voor alles en tot volgend jaar!

Laura & Maickel

Jaentien had bij het kennismakingsgesprek direct een goede klik met onze kids. Iets wat voor ons erg belangrijk was. Toen kwam door het corona virus erg veel stress bij de planning van onze grote dag. Jaentien en ik bleven daarover fijn in gesprek. Uiteindelijk hebben mijn man en ik besloten om de grote dag klein maar fijn te vieren! Jaentien bleef mij vooral in de laatste week veel steunen en lieve berichtjes sturen, ook hield ze samen met mij de weerberichten nauwlettend in de gaten. En ook daardoor werd de stress wat minder.

Tijdens de grote dag was het super leuk om zo'n lieve en leuke fotografe in de buurt te hebben. Eentje die zowel mij als mijn man hielp. En de kids er super leuk bij betrok. Ze is nog na de afgesproken eindtijd mee geweest naar de begraafplaats om mijn trouwboeket bij mijn moeder neer te leggen. Zo ontzettend lief! En dezelfde avond een leuke sneakpeek ontvangen!

Kortom ik heb absoluut geen spijt van de keuze van deze top fotografe! Ze is niet alleen super goed in haar werk maar ook super lief en leuk!❣️

Sanne & Joost

Als ik terugdenk aan onze trouwreportage, denk ik aan gezelligheid, dynamisch en kritisch. Ondanks dat het erg gezellig was, straalde ook de professionaliteit er vanaf. Jaentien is open en gezellig, waardoor er een ontspannen sfeer ontstond. Ze gaf aanwijzingen hoe we moesten staan of kijken tijdens de shoot.

Wij zijn super blij met onze foto’s en wensen iedereen toe om ook prachtige herinneringen te krijgen van een intense, mooie dag!

Chayenna & Jasper

Onze bruiloft was een fantastische ervaring die zonder Jaentien nooit zo mooi vastgelegd had kunnen worden.

Elk moment van deze speciale dag komt piekfijn terug op alle foto’s. Jaentien heeft super goed naar al onze wensen geluisterd en daar zijn we haar eeuwig dankbaar voor.

Een echte aanrader!

Annemieke & Cees

Wauw, hoe gaaf zijn onze trouwfoto’s geworden! Professioneel, rekening houdend met onze wensen en we voelden ons helemaal op ons gemak. Ook de kinderen gingen zonder mopperen op de foto.

Wat wij erg waardevol vonden waren de foto’s die “niet gepland” waren, de kleinere details en de foto’s die als een rode draad de dag weergeven, waar wij zelf niet aan gedacht hadden.

Wat een passie heeft Jaentien voor haar vak!

Kelly & Maaike

Onze ervaring met Dé Energieke Trouwfotograaf: onze fotoshoot stond gepland in het voorjaar van 2020, daar kwam Corona onverhoopt tussen. Ondanks dat bleef Jaentien erg flexibel en kwamen we snel tot een nieuwe datum.

Afgesproken op een top locatie, de Loonse en Drunense duinen (een aanrader). We voelden onszelf direct op ons gemak en naast de toffe ideeën van Jaentien was er genoeg ruimte voor onze eigen inbreng. Een super toffe en fijne shoot gehad waarbij de foto’s ook erg snel en met super kwaliteit onze kant op zijn gekomen. Meer dan tevreden kijken wij terug op deze shoot!

Teun & Sophie

Wij hebben erg prettig samengewerkt met Jaentien op onze trouwdag die vanwege de Corona maatregelen kleinschalig was.

Ze weet precies de balans te vinden tussen onopvallend zijn op het ene moment en de regie te pakken op het andere. Haar geweldige energie maakte dat de vele foto's altijd ontspannen neergezet konden worden. Zij heeft de romantische en warme sfeer van onze dag erg goed weergegeven. Daarnaast wist zij onze behoefte voor foto's met af en toe van een humoristische ondertoon goed neer te zetten.

Op ons één jarig jubileum na de Corona tijd houden wij onze grote bruiloft en dan verwelkomen we Jaentien heel graag weer!