Lieve Woorden

Sophie & Enzo

Jaentien is een fantastische trouwfotograaf en een fantastisch mens! Wij zijn zo ontzettend blij dat we haar hebben gevonden.

Wij hadden geen ervaring met poseren, maar zij stelt je onwijs op je gemak. Ze heeft ook superleuke ideeën en let daarbij op de details. Resultaat is prachtige foto's voor een hele vriendelijke prijs.

Jaentien is super betrokken en meedenkend. Ik zou haar aan iedereen aanbevelen!

Michelle & Mark

Jaentien is een lieve, betrokken en enthousiaste fotograaf en we hebben heel fijn contact met haar gehad rondom en op onze bruiloft.

Wij vonden het belangrijk op onze bruiloft dat de emotie van ons en van de mensen om ons heen werd vastgelegd. Onze verwachtingen waren overtroffen, wauw wat heeft ze dit goed gedaan! Als we door de foto’s heen bladeren dan beleven we de dag steeds maar weer opnieuw. Precies wat we gewild hadden.

Daarnaast konden we met al onze vragen over de bruiloft bij Jaentien terecht en hebben we veel aan haar adviezen gehad. Jaentien was erg betrokken, goed voorbereid en ze laat niks aan het toeval over. Jaentien wist zich ook heel goed te blenden tussen de mensen. Hierdoor voelde ze niet als een buitenstaander, maar als iemand die bij onze familie hoorde. Kortom, Jantien is een topper!

Esmaralda & Edwin

Jaentien is een geweldige leuke energieke fotograaf! We hebben haar gevonden via trouwgroepen op Facebook en het voelde gelijk goed.

Precies legt zij de warmte en de momenten vast op foto's die wij zochten! Ik ben verliefd op al mijn foto’s en heb dan ook echt teveel favorieten van onze prachtige dag. Geen idee is Jaentien te gek, sterker nog ze denkt er gewoon op door!

Jaentien, nogmaals heel erg bedankt dat jij ons dag hebt vast gelegd. We hadden ons geen ander kunnen wensen met de diversiteit die jij ons gaf!

Marielle & Maikel

Jaentien heeft voor ons een hele waardevolle bijdrage geleverd aan onze prachtige dag. De communicatie verliep vanaf dag 1 heel warm en vertrouwd. Jaentien is super betrokken en zorgt ervoor dat alles en iedereen mooi op de foto staat. Alle emoties worden prachtig getoond.

Wij zouden Jaentien aan iedereen aanbevelen en zijn mega trots op de mooie foto's.

Angela & Jody

Jaentien van Dé Energieke Trouwfotograaf was aanwezig op onze (kleine) bruiloft op 6 juli 2020. Zelf fotografeer ik ook en ben behoorlijk kritisch als anderen foto's van mij maken. Ik vond het dan ook super lastig om een fotograaf te zoeken die onze dag ging vastleggen. Per toeval kwam ik in contact met Jaentien en het klikte goed. En ben ook heel blij juist zij onze fotograaf is geweest. Ze is een hele fijne fotograaf, relaxed, komt met leuke ideeën en we voelde ons op ons gemak. En dat is zo belangrijk, je laat toch iemand heel dichtbij komen op een heel bijzonder moment in je leven. Ze heeft echt de leukste en mooiste momenten weten vast te leggen en we zijn heel blij met onze foto's! Vooral de fotoshoot verliep superfijn!

Vanwege alle maatregelen hebben we volgend jaar het tweede deel van onze bruiloft en we kijken er naar uit om Jaentien er weer bij te hebben als fotograaf!

Jaentien, super bedankt voor alles en tot volgend jaar!

Laura & Maickel

Jaentien had bij het kennismakingsgesprek direct een goede klik met onze kids. Iets wat voor ons erg belangrijk was. Toen kwam door het corona virus erg veel stress bij de planning van onze grote dag. Jaentien en ik bleven daarover fijn in gesprek. Uiteindelijk hebben mijn man en ik besloten om de grote dag klein maar fijn te vieren! Jaentien bleef mij vooral in de laatste week veel steunen en lieve berichtjes sturen, ook hield ze samen met mij de weerberichten nauwlettend in de gaten. En ook daardoor werd de stress wat minder.

Tijdens de grote dag was het super leuk om zo'n lieve en leuke fotografe in de buurt te hebben. Eentje die zowel mij als mijn man hielp. En de kids er super leuk bij betrok. Ze is nog na de afgesproken eindtijd mee geweest naar de begraafplaats om mijn trouwboeket bij mijn moeder neer te leggen. Zo ontzettend lief! En dezelfde avond een leuke sneakpeek ontvangen!

Kortom ik heb absoluut geen spijt van de keuze van deze top fotografe! Ze is niet alleen super goed in haar werk maar ook super lief en leuk!❣️

Sanne & Joost

Als ik terugdenk aan onze trouwreportage, denk ik aan gezelligheid, dynamisch en kritisch. Ondanks dat het erg gezellig was, straalde ook de professionaliteit er vanaf. Jaentien is open en gezellig, waardoor er een ontspannen sfeer ontstond. Ze gaf aanwijzingen hoe we moesten staan of kijken tijdens de shoot.

Wij zijn super blij met onze foto’s en wensen iedereen toe om ook prachtige herinneringen te krijgen van een intense, mooie dag!

Marjolein & Rik

Liefste Jaentien! Wij hadden het voorrecht dat we dit geweldige mens al kende, maar dit was zeker niet de reden waarom we voor haar hebben gekozen als fotograaf van onze prachtige dag. Al wist ik natuurlijk wel hoe mooi haar persoonlijkheid is en hoe makkelijk zij contact maakt met iedereen. Wij wilde heel graag foto’s echt zoals het was, dus niet geposeerd (op de reportage na dan 😉 en dat heeft ze perfect weten vast te leggen.

Als ik door de foto’s ga beleef ik de dag weer opnieuw 🥰 Poseren, niet ons ding, maar dat zie je dus niet aan de foto’s, sterker nog er zijn geen mooiere foto’s van mij te vinden!! Wij zouden haar zeker aanbevelen!! Liefs Rik & Marjolein

Maureen & Mike

Wij zijn ontzettend blij dat wij Jaentien onze bruiloft hebben laten fotograferen! Vanaf moment een was er een goede klik en de communicatie was super. Hadden we tussendoor vragen konden we deze altijd stellen en dacht zij met ons mee.

Toen we onze fotoreportage binnen hadden konden we weer volop genieten van onze dag. Alle momenten waren prachtig vastgelegd! Zelf houden we er niet zo van om voor de lens te staan maar dat is voor Jaentien geen enkel probleem! Zo enthousiast en energiek dat ze is creëert ze de leukste foto’s.

Wij raden Jaentien dan ook aan iedereen aan want het is fantastisch om na deze dag zo terug te kunnen kijken op alle foto’s!

Natalie & Joost

Via internet/social media hebben wij Jaentien gevonden. We hadden vanaf het eerste moment een goede klik met haar, Ze is vrolijk, erg enthousiast en wij zijn heel blij met de foto's die we hebben gekregen na de bruiloft.

Op de dag zelf is het heel relaxt om haar erbij te hebben. Geen gevoel dat je moet 'poseren' en er is veel gelachen. Ook wordt de USB op een superleuke en persoonlijke manier verpakt en verstuurd.

Een lieve, vrolijke en enthousiaste fotograaf. Die de mooiste (emotionele) momenten op het juiste moment weet vast te leggen. Niets is haar te gek, alles is mogelijk. Kortom een topper die je er graag bij wilt hebben op de grote dag!!

Joyce & Henri

Jaentien is een superleuke en gezellige vrouw! Ze zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt en laat je lachen op het juiste moment.

Wij zouden haar aan iedereen aanraden!

Chayenna & Jasper

Onze bruiloft was een fantastische ervaring die zonder Jaentien nooit zo mooi vastgelegd had kunnen worden.

Elk moment van deze speciale dag komt piekfijn terug op alle foto’s. Jaentien heeft super goed naar al onze wensen geluisterd en daar zijn we haar eeuwig dankbaar voor.

Een echte aanrader!

Annemieke & Cees

Wauw, hoe gaaf zijn onze trouwfoto’s geworden! Professioneel, rekening houdend met onze wensen en we voelden ons helemaal op ons gemak. Ook de kinderen gingen zonder mopperen op de foto.

Wat wij erg waardevol vonden waren de foto’s die “niet gepland” waren, de kleinere details en de foto’s die als een rode draad de dag weergeven, waar wij zelf niet aan gedacht hadden.

Wat een passie heeft Jaentien voor haar vak!

Kelly & Maaike

Onze ervaring met Dé Energieke Trouwfotograaf: onze fotoshoot stond gepland in het voorjaar van 2020, daar kwam Corona onverhoopt tussen. Ondanks dat bleef Jaentien erg flexibel en kwamen we snel tot een nieuwe datum.

Afgesproken op een top locatie, de Loonse en Drunense duinen (een aanrader). We voelden onszelf direct op ons gemak en naast de toffe ideeën van Jaentien was er genoeg ruimte voor onze eigen inbreng. Een super toffe en fijne shoot gehad waarbij de foto’s ook erg snel en met super kwaliteit onze kant op zijn gekomen. Meer dan tevreden kijken wij terug op deze shoot!

Teun en Sophie

Teun & Sophie

Wij hebben erg prettig samengewerkt met Jaentien op onze trouwdag die vanwege de Corona maatregelen kleinschalig was.

Ze weet precies de balans te vinden tussen onopvallend zijn op het ene moment en de regie te pakken op het andere. Haar geweldige energie maakte dat de vele foto's altijd ontspannen neergezet konden worden. Zij heeft de romantische en warme sfeer van onze dag erg goed weergegeven. Daarnaast wist zij onze behoefte voor foto's met af en toe van een humoristische ondertoon goed neer te zetten.

Op ons één jarig jubileum na de Corona tijd houden wij onze grote bruiloft en dan verwelkomen we Jaentien heel graag weer!