Mijn Werkwijze

Mijn werkwijze typeert zich in: ENERGIE! Gericht op jullie mooiste momenten, gecombineerd met oprechte individuele aandacht!

Voor jullie is je bruiloft één van de mooiste momenten uit je leven. Je wilt dan ook een fotograaf die dit net zo serieus en met evenveel liefde en ENERGIE tegemoet gaat als jullie.

Samenvattend:

Altijd vrijblijvend een eerste kennismakingsgesprek

In dit gesprek gaat het vooral om de KLIK! Ik ben altijd onwijs nieuwsgierig naar mijn bruidsparen. Schrik dan ook niet dat ik de oren van jullie hoofd vraag! Deze gesprekken vinden plaats bij mij thuis en duren gemiddeld 1,5 uur. Uiteraard met de gastvrijheid die je van een échte Brabander mag verwachten! Mochten jullie als bruidspaar verder weg wonen, is het ook mogelijk om de eerste kennismaking via videobellen te doen.

We bespreken in grote lijnen jullie bruiloft, verwachtingen en wensen. Vervolgens reserveer ik jullie datum in mijn agenda.

Er komt veel kijken bij het plannen van een bruiloft. Ik denk graag mee met tips en tricks voor een goede planning of eventueel aanbevelingen van andere leveranciers. Aangezien ik zelf ook getrouwd ben, weet ik hoe belangrijk het is om samen te werken met mensen waar je écht vertrouwen in hebt!

Definitief boeken

Als jullie mij vervolgens willen boeken op jullie bruiloft, dan maak ik de datum definitief in mijn agenda! Dan komen er ook geen andere bruidsparen meer tussen. Je ontvangt van mij per mail een overzicht van alle afspraken die we gemaakt hebben. Duidelijke communicatie en afspraken vind ik zeer belangrijk!

Vragen!

Stel tussendoor gerust al je vragen. Ik vind het écht belangrijk dat je liever te veel vragen stelt en alles voor jullie duidelijk is, dan dat er onduidelijkheden blijven. Zodat jullie met alle vertrouwen naar jullie dag toe kunnen leven!

Persoonlijk detail gesprek voorafgaande aan jullie bruiloft

Afhankelijk wanneer jullie planning rond is (vaak 6 weken voorafgaande aan de bruiloft) hebben we een intensief detail gesprek over jullie bruiloft bij mij thuis. Mocht je verder weg wonen, kan dit eventueel ook digitaal.

In dit gesprek wil ik echt álles weten. We bespreken de gehele planning, wie zijn de belangrijke personen op jullie bruiloft, wie gaat er bijvoorbeeld de waterlanders krijgen? Gaan er nog gekke dingen gebeuren op jullie dag etc.? Kortom, ik wil echt alles weten tot in het kleinste detail!

Ook neem ik altijd buiten jullie om contact op met de ceremoniemeester om de verborgen agenda te weten te komen.

Dit detail gesprek heeft als doel dat ik jullie planning beter weet dan jullie, zodat ik volledig voorbereid op jullie bruiloft aanwezig ben!

Dé grote dag: JULLIE BRUILOFT

Mijn doel is op jullie bruiloft dat ik mij meng tussen jullie en de gasten en je niet meer in de gaten hebt dat ik er ben! Dit kan ik doen, doordat ik van tevoren met jullie een uitgebreid detailgesprek heb gevoerd. Zodat jullie écht kunnen genieten van jullie bruiloft en alle ENERGIE!

48 uur na jullie bruiloft

Binnen 48 uur ontvang je van mij een preview van ongeveer 10 foto’s van jullie bruiloft. Je wilt immers de ENERGIE en liefde van jullie bruiloft vast blijven houden.

AFLEVERING FOTO’S

Mijn streven is om binnen 10 weken (afhankelijk van de drukte in het seizoen) de foto’s van jullie bruiloft nabewerkt aan te leveren. Je ontvangt deze digitaal én via een mooie gepersonaliseerde USB-stick.

ALBUM

Je ontvangt altijd een album bij je bruiloft. De grootte hiervan is afhankelijk van het aantal uur. Jullie mogen bepalen welke foto’s in het album komen en vervolgens zal ik het album voor jullie ontwerpen. Er zit altijd één correctie ronde bij, zodat het album helemaal naar jullie wens is!

Zoals je kan lezen is het een INTENSIEF traject voor, tijdens en na jullie bruiloft die we dan ook samen aan gaan!