Over de Energieke Trouwfotograaf

Mijn naam is Jaentien Scheutjens-Brienen. Geboren in 1990 en woonachtig in Drunen, een dorpje midden in het hart van Noord-Brabant. Hier woon ik samen met mijn man Nick, waar ik op 06-09-2019 mee in het huwelijksbootje ben gestapt. In oktober 2020 zijn wij de trotse ouders geworden van Cas. Onze hond Flynn (langharige Weimaraner) maakt ons gezin compleet!

Het zal je niet verbazen, maar het woord ENERGIE is wat mij omschrijft. Alles wat ik doe, doe ik met de volle 100% ENERGIE! Zowel privé als in mijn zakelijke leven ga ik er altijd volledig voor. 


Daarnaast ben ik een fanatiek volleybalster, mijn teamgenoten zullen mij dan ook omschrijven als iemand die er altijd 100% voor gaat en met veel ENERGIE (verassend..…).

Tevens ben ik een hopeloze romanticus. Ik mag dan ook stellen dat ik als TROUWFOTOGRAAF het mooiste beroep van de wereld mag uitoefenen, waarin ik onderdeel mag zijn van de mooiste dag van het leven van mijn bruidsparen. Op een bruiloft komen zoveel emoties vrij. Dat ik dit mag vereeuwigen, is een ware eer om als beroep te mogen uitoefenen!

Ik sta voor ENERGIE! Gericht op jullie mooiste momenten, gecombineerd met oprechte individuele aandacht!

Uiteindelijk onthoud je het gevoel van jullie bruiloft en het is dan ook mijn missie om dit gevoel, deze ENERGIE, terug te laten komen in de foto’s. Daarnaast is mijn PERSOONLIJKE AANPAK en ENERGIE wat je van mij kan verwachten tijdens en in het voor- en na traject van jullie bruiloft. Duidelijke communicatie, afspraken en een goede bereikbaarheid zijn de normen en waarden vanuit waar ik mijn werk doe!

Mijn doel als TROUWFOTOGRAAF is om continu mijzelf te blijven ontwikkelen. Ik investeer dan ook veel in opleidingen bij de top trouwfotografen van de Benelux.

Zijn jullie het bruidspaar die ook met zoveel ENERGIE en passie jullie dag gaan plannen en beleven? Dan weet ik zeker dat wij elkaar helemaal gaan vinden!

Liefs Jaentien

Over de energieke trouwfotograaf (WEB)

Dream Big

Ik ben een grote domer! Daarom heb ik een persoonlijke bucketlist gemaakt. Hopelijk kan ik met jullie een punt van mijn bucketlist afvinken? Neem dan vooral contact op!

Een bruiloft in Peaky Blinders stijl fotograferen
Een bruiloft in Italië fotograferen
Een geheel weekend bruiloft in Nederland vastleggen
Een bruiloft van een bekende Nederlander fotograferen
Een bruiloft op IJsland fotograferen
Een aanzoek fotograferen
Een bruiloft in Disneyland fotograferen
Een bruiloft van een bejaard stel fotograferen
Een bruiloft in Griekenland op het ‘Mamma Mia’ eiland, Kalokairi (Skopelos) fotograferen (groot fan hier van die film én de muziek)!
Een bruiloft in Las Vegas fotograferen
Een bruiloft in Nederland in de sneeuw fotograferen
Een bruiloft tussen de koeien op het platteland fotograferen
Een trouwreportage op het station in Antwerpen
Een bruiloft op een boot fotograferen
Elopement bruiloft fotograferen
Bruiloften fotografen van zoveel mogelijk verschillende culturen